Nederlands  
BOL.com is dom

Beste bezoeker,

Bears Publishing levert geen boeken aan Bol.com. Desondanks toont deze website zonder onze toestemming onze publicaties met de melding dat deze niet leverbaar zijn. Dit is niet netjes en niet juist. Alle boeken van Bears Publishing zijn wel degelijk uit voorraad leverbaar, maar niet via Bol.com. Neem contact met ons op als u ze wil bestellen tegen de meest gunstige prijzen.

 

 
Holland, verrassend veelzijdig, nu ook verkrijgbaar in het Grieks

Greek news

Het boek "Holland" is hier te bestellen

‘Holland, verrassend veelzijdig’ is sinds de eerste oplage inmiddels in 12 talen verschenen. Het 144 pagina’s tellende boek geeft met meer dan 500 foto’s een schitterend beeld van wat ons veelzijdige land allemaal te bieden heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit boek als papieren ambassadeur van Nederland al de gehele globe heeft bereisd*.

Onze boeken zijn in alle gepresenteerde talen uit voorraad leverbaar voor 12,95 euro per exemplaar inclusief btw en verzendkosten. Bij grotere aantallen ontvangt men een korting die kan oplopen tot 40% en worden ook de verzendkosten naar de tarieven van Post.nl aangepast.

Wij leveren onze boeken niet aan of via Bol.com. Ons specialisme is de leverantie aan de grotere toeristische bedrijven en rechtstreeks uit ons magazijn met een snelle levering via Post.nl .

Klik hier om het boek te bestellen.

Klik hier voor meer informatie over het boek ‘Holland’.

 
Een nieuw product ziet het (levens)licht

Vuurtoren schilderijen met écht licht !

Bears Publishing introduceert u de Nederlandse vuurtorens zoals u ze nog nooit heeft gezien ! Deze 'licht-schilderijen' van de Hollandse zeebakens geven namelijk echt licht ! Niet alleen dat, maar dit doen ze ook nog volgens het karakter van de originele vuurtoren. Iedere vuurtoren geeft licht in een ander karakter.

Klik hier voor meer informatie

 
Nieuwe Placemats

Nieuwe zomerse placemats

Bears Publishing brengt regelmatig nieuwe placemat designs op de markt.

Klik hier voor meer informatie

 
Holland - Guidebook

Bears Publishing presenteert met gepaste trots de herdruk van de Holland Toeristengids.

De gids staat boordevol wetenswaardigheden over de mooiste plekjes van Nederland, ondersteund door meer dan 200 kleuren foto's in een frisse lay-out.

Klik hier voor meer informatie

 
 

Onze lezers:

onze lezers 15

onze lezers 14

onze lezers 13

onze lezers 12